• |
  • |
  • |

Productinformatie machine- en productiemiddelbouw

Machine- en productiemiddelbouw

De mikroscoopwagen heeft overal gesloten groeven en is zonder zichtbare verbindingen opgebouwd.

Deze machinebehuizing met werkplek is aan de voorzijde voorzien van geluiddempend materiaal om lawaai-emissie te voorkomen. Aan de bovenzijde zorgt een stalen rooster voor ventilatie evenals voor een maximale bescherming bij de werkzaamheden.

De transportwagen is samengesteld uit klassieke profielen 8 in de maat 40 x 40 mm. De wagen is licht en laat zich via de kwalitatief hoogwaardige zwenkrollen D75 gemakkelijk sturen.

De buitenmaten van deze kast bedragen 2000 x 1410 x 440 mm, zodat er ruimte is voor 48 voorraadbakken, verdeeld over zes niveaus van elk acht stuks. De deuren, voorzien van fraaie 8 AI-scharnieren die over de volledige hoogte doorlopen, maken elke hoek goed bereikbaar.

Dit magazijnrek met de maten 2000 x 1410 x 440 mm is een voorbeeld van een modern standaardrek voor het opbergen van 6 x 8 voorraadbakken.

In dit magazijnrek passen maximaal 32 voorraadbakken, die ook bij maximale belasting stevig zijn gestouwd. Solide stelpoten borgen dat het rek stevig staat.

Het kraagarmrek, volledig samengesteld uit elementen van het modulaire MB-systeem, is geoptimaliseerd voor het opslaan van lange artikelen.

Deze wagen voor ingekomen goederen, opgebouwd uit MB-constructiedelen is bedoeld voor een werkplek met computer.

Het machinegestel, samengesteld uit elementen van de serie 10, biedt stabiliteit en veiligheid.

Dit onderstel uit de serie 10 van het MB systeembouwpakket is zeer belastbaar en daardoor uitstekend geschikt om zware delen voor materiaalgebruik klaar te zetten.

Contact

item Systems bv
Rotterdamseweg 382a
2629 HG Delft

Tel.: +31 / 15 / 251 11 10
Fax.: +31 / 15 / 256 65 41
info(at)item-systems.nl