• |
  • |
  • |

Productinformatie werkpleksystemen

Werkpleksystemen

Het systeemmobiel U82H is voorzien van twee rollenbanen D30 en twee plateau's 8x6. De kar is een voorbeeld van een enorme varieteit aan varianten die met systeem mobielen gerealiseerd kunnen worden.

Deze laboratorium tafel is ontwikkeld voor inspectie van windschermen. Het werkblad bestaat uit flexibel bruikbare plaatprofielen, die het toelaten scherm fixeringen hierop flexibel te posioneren.

Deze combinatie bestaat uit een tafel met electrische hoogteverstelling met een evenzo hoogte verstelbare materiaal kar.

De stabiele werktafel met rollenbaan is de perfecte basis voor gekoppelde werkstations in de Lean Production.

Het SystemMobil S41 T is flexibel en sterk: de telescoopzuil wordt ondersteund door een gasveer waardoor door u met één handeling uw werkhoogte aan kunt passen.

Het SystemMobil L41H heeft twee plateaus voor het van achteren bevoorraden van werktafels. De hoeken kunnen afzonderlijk worden aangepast.

Deze mobiele werktafel heeft enkele bijzondere eigenschappen: hij beschikt over een geïntegreerde rollenbaan voor de materiaalflow in een ketenopstelling van werkplekken.

Het SystemMobil L61 beschikt over twee  beweegbare hoekplateaus en een vergrendelde kubus van geperforeerde plaat met uittrekbare schuifladen. In de kubus is bijvoorbeeld plaats voor een pc.  

De werktafel E is een voorbeeld voor een mobiel, elektrisch in hoogte verstelbare werktafel. Deze variant is uitgerust met een breed infobord en een flexibele documenthouder.

Aan dit Lean werkplek-eiland, een U-cel met gekoppelde werkplekken, is materiaal altijd direct bij de hand op de juiste plaats, dankzij FiFo-schappen.

Contact

item Systems bv
Rotterdamseweg 382a
2629 HG Delft

Tel.: +31 / 15 / 251 11 10
Fax.: +31 / 15 / 256 65 41
info(at)item-systems.nl