• |
  • |
  • |

Snelle levering en hoge beschikbaarheid van onze producten.

Klantenservice

item service bewerking

Hoogwaardige bewerking van complete oplossingen

Wij stellen voor u ook graag complete bouwsets samen en monteren deze indien nodig in uw of ons bedrijf.

Waar u ook voor kiest: Wij garanderen u de hoogste kwaliteit, stipte levering en een uitgebreide service. Want ons aanbod aan u is niet het product alleen, item begeleidt u vanaf het idee tot en met de succesvolle realisering en zelfs daarna met raad en daad.

item service: levering

Snelle levering en hoge beschikbaarheid van onze producten

Op uw wens leveren wij u catalogusproducten, bewerkte componenten, voor montage geschikte bouwsets of complete oplossingen. In heel Duitsland leveren wij producten uit voorraad en op maat gemaakte componenten binnen 48 uur. Bouwsets en kant-en-klare complete oplossingen ontvangt u, afhankelijk van de omvang van het project, binnen 14 dagen.

item service: advies op locatie

Competent advies op locatie

Onze persoonlijke klantadviseurs ondersteunen u graag.
Met veel vakbekwaamheid staan zij u op elk moment met raad en daad ter zijde.
Graag houden wij ook in uw bedrijf item productcursussen voor u en uw medewerkers.

item service projectering

Ervaren projectering

Alle item verkooppartners beschikken over een team met ervaren projectontwerpers en technici, dat u bij de ontwikkeling en realisering van uw projecten met raad en daad ter zijde staat. Maak gebruik van onze competentie en ervaring bij het realiseren van uw projecten met onze systeembouwpakketten. Uw wensen en voorstellingen realiseren wij in actieve samenwerking gezamenlijk.

item kwaliteitsmanagement

Continu kwaliteitsmanagement

Wij stellen hoge eisen aan ons kwaliteitsmanagement. Alle producten van onze systeembouwpakketten worden met inachtneming van de strengste kwaliteitsprincipes ontwikkeld, geproduceerd en geleverd. De toegestane productietoleranties zijn zeer eng en liggen deels aanzienlijk onder de tolerantiewaarden van de DIN-norm.

Het naleven ervan wordt in ons bedrijf permanent bewaakt door speciaal gekwalificeerde medewerkers. Deze hoge kwaliteitseisen gelden ook voor het service-aanbod van elke item verkooppartner.

Contact

item Systems bv
Rotterdamseweg 382a
2629 HG Delft

Tel.: +31 / 15 / 251 11 10
Fax.: +31 / 15 / 256 65 41
info(at)item-systems.nl