• |
  • |
  • |

De toepassingsmogelijkheden van onze producten evenals tips en trucs voor de praktijk kunt u te weten komen in onze cursussen.

Cursussen

De toepassingsmogelijkheden van onze producten evenals tips en trucs voor de praktijk kunt u te weten komen in onze cursussen.

De item MB cursussen bevatten onder andere de volgende inhoud:

's Morgens:

item grondbeginselen: profielen en verbindingstechniek.
Met deze cursus richten wij ons tot onze klanten en geïnteresseerde partijen die van de grond af willen kennismaken met het MB systeembouwpakket. Hierin komen de fundamentele technisch-fysische verbanden van profielgeometrie en de bijbehorende verbindingselementen aan bod. Aanvullend wordt bij deze cursus de weg gewezen naar de juiste verbinding.
Presentatie van nieuwe producten: Het onderwerp „Actuele nieuwe producten“ is een ander bestanddeel van de cursusdag.

's Middags:

item dynamiek: lineaire geleidingen en aandrijvingen
Een zwaartepunt van het MB systeembouwpakket is de diversiteit van zijn dynamische elementen. In deze cursus wordt uitgelegd waar en voor welk doel onze verschillende lineaire geleidingsconcepten – rollengeleiding, kogelomloopbusgeleiding of kogelomloopgeleiding – kunnen worden toegepast. De verschillende aandrijfoplossingen evenals de passende toebehorencomponenten komen eveneens aan bod.
In een praktische workshop gaan wij in op de demontage en montage van de belangrijkste lineaire geleidingen.

De zwaartepunten van de cursus kunnen natuurlijk ook individueel worden afgestemd op de wensen van de deelnemers. In het verloop van de cursus ontvangt u begeleidende documentatie. In de pauzes zorgen wij natuurlijk voor uw lichamelijk welzijn.

Als u vragen hebt over inhoud van de cursussen, programma's, registratie of iets anders, neem dan rechtstreeks contact op met uw lokale verkooppartner.

Contact

item Systems bv
Rotterdamseweg 382a
2629 HG Delft

Tel.: +31 / 15 / 251 11 10
Fax.: +31 / 15 / 256 65 41
info(at)item-systems.nl