• |
  • |
  • |

Links naar andere webpagina's

Links

Links naar andere webpagina's:

Met het vonnis van 12 mei 1998 - 312 O 85/98 heeft het Landgericht Hamburg geoordeeld dat men door het plaatsen van links naar andere webpagina's eventueel mede verantwoordelijk is voor de inhoud van de pagina waarvoor een link aanwezig is. Dit kan, aldus het Landgericht, alleen worden verhinderd door uitdrukkelijk afstand te nemen van deze inhoud:
Voor alle links geldt: Wij verklaren uitdrukkelijk dat wij geen enkele invloed hebben op de vormgeving en de inhoud van de pagina's waarvoor een link aanwezig is.
Daarom nemen wij afstand van elke verantwoordelijkheid en eventuele onwettige inhoud van alle pagina's waarvoor een link aanwezig is, en worden geen eigenaar van deze inhoud.
Deze verklaring geldt voor alle op deze site getoonde links en voor alle inhoud van de pagina's waar de bij ons getoonde links naar doorverwijzen. De webmaster kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de gepubliceerde artikelen, resultaten, statistieken en informatie, vooral wanneer deze afkomstig zijn van de externe site, evenals voor ongewenst toegestuurd beeld- en tekstmateriaal. Aanspreekpunt voor realisatie en onderhoud van de website:

item Industrietechnik GmbH
Friedenstraße 107-109
D-42699 Solingen info(at)item24.com
Contact
item Systems bv
Rotterdamseweg 382a
2629 HG Delft
Tel.: +31 / 15 / 251 11 10
Fax.: +31 / 15 / 256 65 41
info(at)item-systems.nl
Online Configurators
Naar de online-configurators gaan
Plan uw individuele werkpleksysteem of uw SystemMobil nu gemakkelijk online. Naar de Online Configurators gaan
item woordenlijst
De wereld van de machinebouw in 26.000 trefwoorden en circa 1.000 woordenlijsten met vertaalfunctie.