• |
  • |
  • |

item ontwikkelt continu innovatieve en oorspronkelijke producten.

Producten en diensten

Met hoge eisen aan het design van onze producten, aan de harmonische verbinding van vorm en functie, ontwikkelen wij continu innovatieve en oorspronkelijke producten, die voldoen aan de hoge eisen van onze klanten.

Grote functionaliteit en eenvoudige toepasbaarheid

Constant de hoogste productkwaliteit, hoogwaardige materialen, grote functionaliteit en eenvoudige toepasbaarheid bij een goede prijs-/prestatieverhouding zijn de kenmerken die onze producten verbinden.
De technische documentatie van de producten en hun toepassingsmogelijkheden, het beschikbaar stellen van gedetailleerde technische gegevens en CAD-geometrieën evenals de ondersteuning bij de toepassing zijn onderworpen aan de hoogste kwaliteitscriteria.

Onze claim: beschikbaarheid op korte termijn en directe klantnabijheid

De wereldwijde beschikbaarheid op korte termijn van onze producten, het op voorraad houden van het volledige assortiment, product- en toepassingsadvies evenals projectering in directe klantnabijheid zijn de hoogwaardige diensten die wij onze klanten bieden.

Een breed spectrum van hoogwaardige diensten, van de orderpicking, bewerking en samenstelling van bouwsets tot en met de montage van complete oplossingen bestaande uit onze componenten, completeert ons dienstenaanbod. Onze producten en diensten in nauwe dialoog met de klant voortdurend verder ontwikkelen en aan de veranderende markten aanpassen, is een existentieel belangrijk ondernemingsdoel en ondersteunt de concurrentiepositie van onze klanten in hun markten.

 

Contact

item Systems bv
Rotterdamseweg 382a
2629 HG Delft

Tel.: +31 / 15 / 251 11 10
Fax.: +31 / 15 / 256 65 41
info(at)item-systems.nl