• |
  • |
  • |

De hoogste kwaliteitseisen aan onze producten.

Filosofie

Uw ideeën zijn het waard. Dat betekent voor ons: de hoogste kwaliteitseisen aan onze producten en daarmee gepaard gaande diensten te garanderen.

Onze klanten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen met onze componenten wereldwijd. Het is onze taak om de hoogste beschikbaarheid tegen een redelijke prijs-/prestatieverhouding aan te bieden en daarbij een competente 24-uurs-klantenservice te garanderen.

De gemeenschappelijke dialoog met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Met vooruitziende blik denken en handelen evenals de constructieve feedback van onze klanten en geïnteresseerde personen staan garant voor een efficiënte ontwikkeling van onze producten en diensten.

De hoge eisen aan fairness, continuïteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid drukken hun stempel op ons denken en besef om precies zo in elk opzicht grondstofbesparend en milieuvriendelijk gedrag te vertonen.

Sociale verantwoordelijkheid, zoals sponsoring van culturele, sportieve en sociale activiteiten, of de opleiding en bijscholing van onze medewerkers, zijn voor ons vanzelfsprekend.

Respect voor de persoonlijkheid van de ander, constructief, samenwerkend gedrag onderling en een coöperatieve managementstijl vormen de basis van een goede en op de toekomst gerichte samenwerking.

Onze producten en diensten in nauwe dialoog met de klant voortdurend verder ontwikkelen en aan de veranderende markten aanpassen, is voor ons een existentieel belangrijk ondernemingsdoel.

Contact

item Systems bv
Rotterdamseweg 382a
2629 HG Delft

Tel.: +31 / 15 / 251 11 10
Fax.: +31 / 15 / 256 65 41
info(at)item-systems.nl